Hvem og hvad

Jeg hedder Dot og jeg er et visuelt kreativt menneske. Jeg er uddannet arkitekt og fotograferer, tegner og laver hjemmesider, video, grafik, design og kunst.

Der er mange ting jeg brænder for og jeg prøver at komme rundt om så meget af det som muligt. Det er noget af en rejse, hvor jeg ofte griber muligheden for at gøre tingene på min egen måde.

Hvor og hvordan

For foto kommer jeg til dig eller til et sted, vi aftaler. Jeg elsker at fotografere mennesker ude – i naturen eller i byen – og udnytte de muligheder og den inspiration, som et sted tilbyder. Se billeder her.

Om det er en hjemmeside eller fotografi eller noget andet jeg hjælper dig med, så sørger jeg for at navigere dig sikkert, trygt og legende igennem processen, ud fra dit behov og fokus.

Jeg er primært i København men deler min tid mellem Amager og Trekantområdet, hvor jeg støtter mine +80 forældre.

portrait dot

Beauty is everything!

Æstetik er vigtigt for mig. Jeg ser skønhed som et altomfattende begreb og større end det, som vi kan se med vores øjne.

Jeg tror på, at hvis vi kan finde påskønnelse og se det smukke i det, der omgiver os, kan det forvandle vores verden og generere mere håb, balance og trivsel.