Hvem og hvad

Jeg hedder Dot og jeg laver alt muligt visuelt kreativt. Fotograferer, tegner, laver hjemmesider, video, grafik, design og kunst.

Der er mange ting jeg brænder for og jeg prøver at komme rundt om så meget af det som muligt. Blandt andet derfor opgav jeg en karriere som landskabsarkitekt. For at få mere af hele mig med.

Det er noget af en rejse hvor jeg ofte ender med at gøre ting på min egen måde!

Hvor og hvordan

For foto kommer jeg til dig eller til et passende sted som ‘location’. Jeg ELSKER at fotografere mennesker ude – i naturen eller i byen – og udnytte de muligheder og inspiration som et sted tilbyder.

Jeg er et ydmygt og stille menneske men når jeg fotograferer, tager jeg styringen og får dig sikkert, trygt og legende igennem, og med en masse lækre billeder som resultat.

Alt det digitale og kunstneriske udfører jeg hvor det passer bedst: på mit lille hjemmekontor, nogle gange på et ‘dagskontor’ ude i byen (typisk café) eller med en sparringspartner.

Jeg er primært i København men deler min tid mellem Amager og Fredericia, hvor jeg støtter mine +80 årige forældre (enebarn, så…).

portrait dot

Beauty is everything!

Skønhed, eller æstetik, er vigtigt for mig. Jeg ser det som altomfattende og større end det vi kan se med vores øjne.

Jeg tror på at hvis vi kan finde påskønnelse og se det smukke i det, der omgiver os lige nu, kan det forvandle vores verden og generere mere håb, balance og trivsel.