Hvem og hvad

Jeg hedder Dot og jeg er et visuelt kreativt menneske. Jeg fotograferer, tegner og laver hjemmesider, video, grafik, design og kunst.

Der er mange ting jeg brænder for og jeg prøver at komme rundt om så meget af det som muligt. Derfor forlod jeg en karriere som landskabsarkitekt. For at få mere af hele mig med.

Det er noget af en rejse, hvor jeg ofte griber muligheden for at gøre tingene på min egen måde.

Hvor og hvordan

For foto kommer jeg til dig eller til et sted, vi aftaler. Jeg elsker at fotografere mennesker ude – i naturen eller i byen – og udnytte de muligheder og den inspiration, som et sted tilbyder.

Når jeg fotograferer og laver hjemmesider, sørger jeg for at navigere dig sikkert, trygt og legende igennem processen, ud fra dit behov og fokus.

Det digitale og kunstneriske udfører jeg hvor det passer bedst: på mit lille hjemmekontor eller ude på en hyggelig cafe.

Jeg er primært i København men deler min tid mellem Amager og Fredericia, hvor jeg støtter mine forældre på plus 80.

portrait dot

Beauty is everything!

Æstetik er vigtigt for mig. Jeg ser skønhed som et altomfattende begreb og større end det, som vi kan se med vores øjne.

Jeg tror på, at hvis vi kan finde påskønnelse og se det smukke i det, der omgiver os, kan det forvandle vores verden og generere mere håb, balance og trivsel.